24, Jun, 2016

Ledig kontorlokale/Omagata 124

Kontorlokaler til leie i Vikangården på Løkkemyra/Nordlandet

Beliggenhet: Kontorlokaler til leie i attraktive leiearealer i Vikangården, Omagata 124 i 7.etasje. Nye, flotte kontorlokaler med 3 ledige kontor, HC-WC, møterom og lyse lette fellesareal. Kontorene ble innredet til innflytting i oktober 2013. Bygget har felles kantine med takterrasse i 8.etasje med flott utsikt over Vestbase, Kristiansund og mot Averøy. Bygget ligger i næringsområdet på Løkkemyra og i umiddelbar nærhet til baseområdet Vestbase. I tillegg innehar bygget mange andre spennende leietakere. Lokalisering i Vikangården gir muligheter for synlighet og god profilering i et etablert næringsområde.

Areal: 3 kontorer er ledige i kontorfelleskap med XPRO AS, kontor 760, 761 og 762 på vedlagte tegning. Totalt leieareal for 3 kontorer samt andel av fellesareal internt i kontorlokalene er ca 70 m2. XPRO AS leier lokalene og benytter 4 kontorer selv. Vi har siden innflytting leid ut lokalene og hatt et veldig velfungerende kontorfellesskap. Vår leietaker skal nå dessverre flytte ut og vi søker nye leietakere til et positivt kontorfellesskap. Vi vil også fremheve at våre ansatte er mye ute på farten i forbindelse med oppfølging av prosjekter og kontorlokalene føles derfor romslige, samt at det er lite press på felles fasiliteter som møterom, kjøkken og toalett.

Relevante tekniske spesifikasjoner: Bygget er nytt og innehar oppdaterte, gode tekniske løsninger. Bygget har dørautomatikk, balansert ventilasjon og generelt god standard på tekniske anlegg. Lokalene er lyse og har god tilgang på dagslys. Møterom og fellesareal er til felles bruk. Møterom har fasiliteter som minikjøkken, prosjektor og lerret, samt at det er felles multifunksjonsskriver i lokalene.

Kontaktinformasjon: XPRO AS v/ Tone Ragnes Lillebakk, telefon: 971 53 943.

Bilder kontorlokaler Omagata 124 (14) Bilder kontorlokaler Omagata 124 (10) Bilder kontorlokaler Omagata 124 (9) Bilder kontorlokaler Omagata 124 (5) Bilder kontorlokaler Omagata 124 (2) Bilder kontorlokaler Omagata 124 (1)